MELANIE CONDE (7)
LAURA FREIRE (10)
Acta
CRÓNICA DO PARTIDO DO DÍA 5 DE DECEMBRO DE 2016

Este partido de futbol-sala feminino celebrado entre os equipos de 2º Bacharelato e 1º ESO o pasado 5 de decembro foi o que inaugurou o Torneo de Futbol-Sala do IES de Rodeira neste curso 2016-2017. O resultado final é bastante elocuente da diferenza existente entre os dous equipos pois as xogadoras de 2º Bacharelato acadaron un contundente 7-0 ao remate do partido. Ao longo do partido as xogadoras do equipo de bacharelato amosaron unha exultante superioridade, en gran parte debido á gran diferenza de idade, e polo tanto de constitución física, entre os dous equipos competidores. Proba disto é que ao remate da primeira parte do partido as xogadoras de 2º de Bacharelato xa dominaban claramente o marcador por un contundente 5-0. Na segunda parte o equipo que dominaba no tanteador limitouse simplemente a controlar o xogo e tratar de non pasar ningún tipo de agobio, e aínda así as xogadoras que ían ganando o encontro foron quen de acadar dous tantos máis que viñan a confirmar a súa evidente superioridade ao longo de todo o partido, polo que o resultado final de 7-0 non fixo máis que corroborar esta manifesta superioridade do equipo máis veterano sobre o equipo máis novel da ESO, sen que as xogadoras deste último fosen quen de acurtar distancias no marcador.
Por último, indicar que as goleadoras do equipo vencedor foron Raquel Riobó, Ana Tarrío e Andrea Otero, que marcaron por partida dobre, e Isabel Sotelo autora dun único gol que completou a devandita goleada.