Alejo Fernández (9)
AARÓN LEMOS (10)
Acta
DERROTA POR GOLEADA
O equipo de 4º ESO C foi moi superior aos alumnos de 1º ESO C (I) que perderon cunha derrota rotunda de 9-0
1ª PARTE
O 25 de xaneiro disputouse no centro un partido que enfrontaba a 4º C contra 1º C, os cales apenas mantiveron a posesión do balón. No minuto sete chegou o primeiro gol de 4º, que foi minando a moral dos de 1º ESO ; sabendo que ía ser moi difícil chegar á portería contraria, optaron por pasar o tempo defendendo. Pero no minuto 18 chegou o segundo gol, que mantiveron ata o pitido final da primeira parte, cun 2-0 a favor de 4º.
2ª PARTE
Comezaron a segunda parte xogando catro contra catro, xa que un alumno de 1º púxose enfermo e non puido continuar. Empezaron sacando 4º e atacaron con determinación, en 1º só se puideron defender ata o minuto 5, no que 4º tomou vantaxe cun gol de medio campo. Sacou 1º pero perderon o balón provocando unha contra que rematou en gol no minuto 7 por parte de 4º. Así transcorreu o tempo ata o minuto 18 que foi o derradeiro gol de 4º. Sonou o pitido final cun 9-0 a favor de 4º ESO demostrando a súa superioridade.