4ºB -4ºA
5-1

4º B: Titulares: Tristán (PT), Agustín, David F., Abel P., Nico. Suplentes: Abel D., Alexandre, Iván, Iago P., Abdellah, Jose.
4º A: Titulares: David R. (PT), Pablo, Juan, Roi, Rubén. Suplentes: Mauro, Marcos, Tomás, Iago S., Breixo, Nacho.
O equipo de 4º B comezou moi forte, marcando dous goles nos primeiros compases do encontro, tendo como autores a Abel P., no primeiro, e a Nico no segundo gol. Pouco despois Nico firmou o seu dobrete aumentando a vantaxe a tres goles. Os de 4ºA, tentando reducir a ampla diferenza do marcador, sempre se atopaban coa forte defensa de 4ºB. Nese momento, Pablo marcou un golazo pola escuadra que recortaba distancias no resultado. Aínda así, o ritmo do partido o levaba o conxunto de 4ºB, e así chegou o cuarto gol, no que Iván fusilou a meta de David R. dende fóra do área. Así rematou o primeiro tempo, cun amplo resultado de 4-1.
Na segunda parte houbo menos ocasións. Os de 4ºB sentenciaron o partido cun gol de Jose xusto ao principio do segundo tempo. A partir dese momento 4ºB baixou o ritmo e apenas tivo máis oportunidades de gol. Polo outro lado, o equipo de 4ºA non baixou os brazos e tivo varias ocasións claras, pero atoparon cunha defensa moi firme e cunha gran actuación do gardameta Tristán.