CAMPIONATO DE FÚTBOL SALA
IES DE RODEIRA

ASIR 5 – FP BÁSICA 8

Crónica de partido

O pasado día 31 do mes de xaneiro, tivo lugar o partido de fútbol sala no pavillón do instituto,
disputado entre os alumnos de FP Básica, que actuaban como visitantes e os de ASIR, que facían de equipo local. O resultado final foi 5 – 8 cunha victoria a favor do equipo de FP Básica.
Durante toda a primeira parte do partido tivo vantaxe no marcador o equipo de ASIR, e así foi ata que comezou a segunda parte do encontro. A partir dese instante os xogadores de ASIR decaeron en defensa e foron perdendo a posesion do balón. Iso provocou que na segunda parte tivese lugar unha remontada en toda a regra levada a cabo polo equipo visitante, que se puxo as pilas para saír victorioso do encontro.
O protagonista do partido foi Amable, integrante do equipo gañador, quen foi responsable de moitos dos lanzamentos a porta que o seu equipo orixinou ó longo de todo o partido e autor de cinco dos oito goles que marcou o seu equipo. Aínda que Amable non foi o unico que marcou goles, si foi o que en máis ocasións logrou sortear, coa axuda dos seus compañeiros, á defensa e ó porteiro do equipo rival. De todos os xeitos, ambos equipos conseguiron anotar no seu marcador un número xeneroso de goles tendo en conta que estamos a falar dun partido de fútbol sala.
Cando xa estaba a piques de rematar o partido, intres antes de que soase a campá que indica a fin do mesmo, e con todo xa sentenciado, aínda se meteu un postreiro gol que non variou o nome do equipo que gañou merecidamente o encontro.