TEO IGLESIAS VIDAL
Acta
Partido Torneo de Fútbol Sala 13/02/2019 Categoría ESO

Colexiado: Gutiérrez Fernández

Incidencias: 0-1 (Miguel); 1-1 (Samuel); 1-2 (Miguel); 1-3 (Rubén); 1-4 (Hugo Entenza); 1-5 (Hamza); 1-6 (Miguel)

3º ESO “B” non perdoa… e golea
Gran actuación de Miguel, que con un hat-trick que deixa ao seu equipo con pé e medio nos cuartos de final.
Resultado de partido de tenis cunha chuvia de goles no Pavillón de Rodeira. 3º ESO “B” esmaga ao seu rival que, a pesar da malleira, conseguiu empatar o tanto inicial de Miguel e chegar con táboas no marcador ao segundo tempo grazas ao gol de Samu, nova incorporación de 1º ESO “A” 2.

Na segunda parte aos visitantes custoulles cinco minutos abrir a lata, pero o segundo gol de Miguel, que remataría o partido con tres na súa conta particular, e que poñía o 1-2 provisional, provocou unha morea de contragolpes. O demais foi chegar e encher, sen que Antón, o gardameta local, tivese opción de atallar os disparos dos xogadores rivais.

Este partido deixaría tamén unha imaxe curiosa onde as haxa. O porteiro dos visitantes, Teo, que completou un bo partido con paradas moi importantes con empate no marcador, saiu co balón dende a súa propia área e comezou a regatear aos rivais un tras outro. Conseguiu chegar ata a zona de tres cuartos de campo onde foi fortemente freado por un adversario cunha cambadela que causou as protestas por parte da grada e do equipo visitante.

Finalmente, cos ánimos máis calmados e o ambiente distendido, Gutierréz Fernández asubiaba o final dun encontro no que a xuventude do equipo de 1º da ESO non puido contra xogadores máis veteranos e fisicamente mellor preparados, liderados por un sensacional Miguel, que marchaba co balón para casa logo de anotar tres tantos.