Teléfono(s)
686974284
.
Descripción
Aquest torneig es durà a terme el cap de setmana del 2-4 de desembre. En el cas que hi hagi moltes parelles hi haurà la possibilitat de jugar el dijous 1 a la tarda. El torneig estarà dividit en 4 categories mixtes (1a, 2a, 3a i 4a). Cal destacar que dels dos membres de la parella, es tindrà en compte el nivel més alt.
Pel que fa a la normativa del torneig, garantim a les parelles 3 partits mínim. Seran partits a 40 minuts a jocs amb punt d'or. No hi ha possibilitat d'empatar un partit. Si quan s'acabi el temps es va igual a punts es realitzarà un punt d'or. Si es va per exemple, 15-30, guanya el del 30. La parella que guanyi sumarà 1 punt.
En cas que s'empati a partits guanyats, es miraran els jocs guanyats.
Les semifinals i les finals seran a partit complet, el millor de 2 sets amb punt d'or.
Si alguna parella arriba 20 minuts tard, es donarà el partit per guanyat a la parella rival.
Per acabar, però, no menys important, demanem màxima disponibilitat als participants.

Premis:
Els primers de cada categoria aconseguiran una cistella nadalenca amb tot de productes del moment.
Els segons de cada categoria aconseguiran un lot que contendrà cava i vi.

Hi haurà moltes sorpreses, bon ambient i molt padel?