PLAY OFFS IV LLIGA PÀDEL CALDERS

Competición de Pádel . 8 participantes
Pere
Información
Cartel del torneo
Deporte
Pádel
Ubicación
Club Esportiu Calders, Ctra. B143 - Km 15, Calders, España
Categorías
PLAY OFF
Desarrollo
Del 25/03/23 al 30/04/23
.
Descripción
Les SEMIFINALS són Partits a 2 sets. Cada set s'acaba quan s'arriba a 6 jocs (SENSE DIFERENCIA DE 2). Els partits estan programats orientativament cada hora. Jocs amb punt d'or. Si hi ha empat a 1, es farà un Tie Break de desempat, guanya el primer que arribi a 7 (NO amb diferència de 2), per no allargar partits, i respectar al màxim els horaris.
En partits aplaçats o fora d'horari de diumenge tarda, o que no hi hagi partit darrera, es pot pactar diferent durada de partit, Tie Break amb diferència de 2 si hi ha desempat, o qualsevol altra variant, sempre que TOTS els jugadors hi estiguin d'acord. Si NO hi ha acord, norma general.
Les FINALS seran Partits a 2 o 3 sets (si hi ha empat a 1). Cada set s'acaba quan s'arriba a 6 jocs (AMB DIFERENCIA DE 2). Els partits estan programats orientativament cada hora i mitja. Jocs amb punt d'or, i si hi ha Tie Break de desempat, guanya el primer que arribi a 7 (Amb diferència de 2).
Es pot pactar qualsevol altra variant, sempre que TOTS els jugadors hi estiguin d'acord. Si NO hi ha acord, norma general.
.
Aplicación móvil

Descárgate nuestra aplicación.

Descarga nuestra app para iOS. Descarga nuestra app para Android.
.