Palafrugell Open #01

Competición de Pádel . 4 participantes

Baixa última hora

Jaume Brias el 30 de agosto de 2021 09:28 . Leida 98 veces
Ahir al matí, el jugador Gerardo Arango, va comunicar a l'organització de Our Padel Tour que no podria assistir al Open Palafrugell #01.

El jugador va fer arribar a l'organització que no podria assistir per motius personals"he tenido un inconveniente familiar, y el lunes no podre asistir al torneo." - declarava el jugador experimentat. A part d'aquesta informació, Gerado, no va comentar més detalls dels motius.

En el mateix moment, en què comunicava la seva baixa, Gerardo Arango va posar un nom sobre la taula per la seva substitució al torneig, i no deixar, d'aquesta manera, la seva parella (Marc Perez) penjada i desqualificada d'aquest primer torneig de la temporada.

"...que tal si el amigo del Pau Ferrer me sustituye y va con el Marc" - Gerardo proposava. Des d'aquell moment, l'organització de Our Padel Tour no va perdre ni un segon i es va reunir per finalment aprovar la substitució proposada pel jugador.

Així doncs, el professional jugador Martín Bellido, substituirà al jugador Gerardo Arango, i farà parella amb Marc Perez al primer torneig de la temporada: Open Palafrugell #01.

27894321_1855131464561509_79986229766583
Fotografia de Martín Bellido

Des d'organització i premsa, esperem que Gerardo Arango es trobi en la millor situació possible, i pugui participar el proper torneig sense problemes. 
 

Comentarios (0)

No hay comentarios.
Inicia sesión para escribir un comentario.