Palafrugell Open #01

Competición de Pádel . 4 participantes

Guanyadors del Open Palafrugell 01

Jaume Brias el 31 de agosto de 2021 12:09 . Leida 108 veces
El passat dilluns 30 d'Agost, va tenir lloc el primer torneig de la temporada Our Padel Tour: Open Palafrugell #01, on es van disputar les semifinals i finals entre les millors 4 parelles amateurs de la comarca.

Després d'anunciar la baixa de la parella de Marc Perez (Gerardo Arango), i amb la substitució d'aquest per Martín Bellido, aquests mateixos van ser els guanyadors del primer Open Palafrugell. Tot i el canvi de parella, i sense haver entrenat conjuntament cap cop, la parella de joves no va cedir en cap partit.

Ja des del primer partit (semifinals) es van imposar des d'un primer moment, on la parella es va fer forta i no va deixar perdre cap set. En el segon (final) van seguir en la mateixa línia, tot i això els seus rivals van posar algo més de resistència, en portar el partit al tercer set, i lluitant fins a l'últim moment. Però aquest esforç no va ser suficient perquè la parella Martín-Marc guanyes el primer torneig de la temporada.

Els demés resultats es poden consultar al següent enllaç.

Al final del partit es van fer entregues dels premis en presència de l'organització Our Padel Tour i la premsa. En els pròxims dies es pujaran les imatges del partit a la web.

Comentarios (0)

No hay comentarios.
Inicia sesión para escribir un comentario.