Clasificación
Clasificación ordenada por: Total puntos, Diferencia de juegos.
Ganados: 3 puntos. Perdidos: 0 puntos. Empatados 1 puntos.
.
.
Descripción
NORMATIVA
- El torneig es disputarà el Dissabte 16 i Diumenge 17 de Desembre de 2017.
- Durant l’esdeveniment podreu localitzar als Membres de l’Organització que aniran diferenciats amb una armilla vermella.
- Els quadres de joc els trobareu a la nostra web www.padelxlamarato.cat i seguint aquest enllaç: https://www.xporty.com/tournaments/428800-2%C2%BA-torneig-de-padel-x-la-marato-de-tv3
- Tots els partits de la Fase de Lliga seran de 30’.
- Tots els partits de la Fase de Eliminatòries seran de 1 hora.
- La Final es jugarà al millor de dos sets amb tie-break. En cas d’empat a sets, desempat amb Super-tie a 10 punts (diferencia de 2 punts).
- Cada pista disposarà de 1 joc de Boles que haureu de deixar a la pista quan acabeu el partit. En cas de pèrdua de boles, demaneu reposició a qualsevol membre de l’Organització.
- Recomanem estar a la pista 10 minuts abans que comenci el partit per tal d’evitar endarreri-ments d’aquest i les penalitzacions descrites a continuació.
-Per cada 5’ d’endarreriment d’una de les parelles a la pista, es sumarà 1 joc a favor de la parella que es mantingui esperant a la pista.
- Per incompareixença o W.O. (Walkower) el partit tindrà un resultat de 6-0 a favor de la parella que estigui en pista.
- Recomanem escalfar abans del partit, per tal d'entrar a pista i començar el mes aviat possible. Serem molt puntuals a l’hora de començar i acabar els partits. Tot el temps que es dediqui a escalfar no el disposareu per competir.

Resultat quan soni la botzina.
- Un cop acabats els 30’ cal tenir en compte el resultat d’aquell precís moment sigui quin sigui l’estat del punt. Es comptabilitzaran els jocs que porteu acabats just quan fem sonar la botzina.
En cas d’empat a jocs i una de les dos parelles porta avantatge de punts en el moment que sona la botzina, resultarà guanyadora la parella que porta l’avantatge en el punt.
Exemple: Resultat de jocs: 5-5
Resultat de punts en el moment de la botzina: 40-15
Guanyador: la parella que porta 40
En cas d’empat a jocs i empat a punts en el moment que sona la botzina, s’ha de jugar un punt d’or i farà el servei la parella que ho estigui fent en aquell moment.
Exemple: Resultat de jocs: 5-5
Resultat de punts en el moment de la botzina: 30-30
Guanyador: Punt d’or.
Un cop acabat el partit, cal que us dirigiu a la Carpa de l’Organització per tal de donar el resultat del partit.
Puntuació de la Lliga de Grups:
- Resultarà primer de grup, aquella parella que hagi aconseguit més partits guanyats. Cada partit guanyat aporta 3 punts a la lliga.
- En cas d’empat a partits guanyats, guanyarà qui tingui la diferencia entre Jocs a Favor (JF) i Jocs en Contra (JC) més favorable. Això ens permetrà elaborar la Classificació.
- Un cop acabada la Fase de Lliga procedirem a elaborar les Eliminatòries i la posterior Fase Final que estarà a la vostra disposició al web www.padelxlamarato.cat i a l’aplicació Xporty.
- En els grups que a les eliminatòries hi participi el millor segon (o millors segons), quedarà classificat la parella amb més patits guanyats (G), en cas d'empat, la diferencia entre Jocs a Favor (JF) i Jocs en Contra (JC) més favorable.

El Diumenge 17, de 13h a 14h realitzarem un partit d’exhibició a la pista central entre Àlex Corretja vs. Juanlu Blanco, cadascú amb la seva respectiva parella. No s’aturarà el funcionament del Torneig.
Després del Partit d’Exhibició (sobre les 14:00h) es procedirà al Sorteig de diversos obsequis dels nostres Patrocinadors i Col•laboradors tampoc s’aturarà el funcionament del Torneig. Els Tiquets del sorteig a 1€ es podran comprar durant tot el dia a la carpa d’organització.
A les 14:30 començaran les finals de totes les categories.
Un cop acabat el Torneig (cap a les 16:00 h aprox.) es farà l’Entrega de Premis als Campions de cada categoria.
Us recordem que tota la recaptació del Torneig està destinada al 100% a la Marató de TV3.







.